MOJE SRCE NE MOŽE DA IZDRŽI BEZ NJEGA, ALI GURA NAPRED NA SILU: Jana još ne može da se oporavi od njegove smrti

Novosti onlajn

09. 08. 2023. u 22:15

JANA Todorović važi za jednu od najveselijih pevačica na estradi, međutim iza njenog osmeha krije se velika tuga koja je ostavila neizbrisiv trag nakon smrti sestrića koji je preminuo krajem 2021. godine.

МОЈЕ СРЦЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ БЕЗ ЊЕГА, АЛИ ГУРА НАПРЕД НА СИЛУ: Јана још не може да се опорави од његове смрти

Foto: Novosti

Nakon tragične smrti mladića od 33 godine, Jana je zajedno sa članovima porodice smogla snagu da nastavi dalje, ali priznaje da je u njenom srcu zauvek ostao deo tuge.

Foto: Novosti

- Ne daj Bože nikome da se to desi. Bilo je situacija kada smo sestra i ja sedele u kući i svi mi u krugu porodice koji smo bili u žalosti. Nravno, mlad život je bio u pitanju, uz nas su bili prijatelji, porodica i cela familija, ali meni i sestri je bilo njgore. Ja sam od samog rođenja bila uz to dete i on uz mene , kaže Jana i priznaje kako je porodica uspela da prebrodi najteže momente tuge:

Foto: Printskrin Jutjub/AmiG Show

- Moja sestra ima još jednu ćerku, ja imam ćerku, moramo da budemo tu za našu decu. Kad ja padnem ona mene podiže, kad sestra padne, ja nju. Srce krvari za ceo život, ali to je sudbina. Još jednom kažem ne dao Bog nikome i 2022. godina mi se nikad ne vratila. Možda on odozgo daje neku snagu da ja sve ovo izdržim. Bilo je situacija, mene najavljuju na nastupu, treba da izađem na binu, pogodi me neka pesma, ja samo obrišem suze i izađem da pevam kao da se ništa nije desilo. Jednostavno, moje srce ne može da izdrži bez njega, ali gura napred na silu, ispričala je nedavno.

(Grand)

BONUS VIDEO

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!