POVLAČI SE SA SCENE: Biljana Sečivanović donela konačnu odluku

Novosti onlajn

04. 09. 2023. u 23:15

PEVAČICA Biljana Sečivanović nedavno je iznenadila sve kada je priznala da je promenila profesiju i da sada radi kao direktorka firmi svog supruga. Još veći šok za publiku bio je kada je kazala da planira da se povuče sa javne scene.

ПОВЛАЧИ СЕ СА СЦЕНЕ: Биљана Сечивановић донела коначну одлуку

Foto: ATA images

Kako je rekla, ne želi da peva čitavog života, već da je sada došla u mogućnost da bira mesta na kojima će nastupati.

Foto: Instagram/biljanasecivanovic, ATA images

-Ne verujem baš da ću sa 83 godine pevati, uvek postiji ono za svoju dušu, svoje ljude i prijatelje. Možeš sebi da ograničiš, ja ću uvek pevati da se razumemo, ali neću raditi punom parom kao što sam do sada radila. Negde ću odrediti, toliko mogu, to mi je dovoljno i toliko ću da prihvatam. Sve preko toga neću prihvatati i to je to – rekla je ona nedavno

Foto ATA Images

Kada su nove pesme u pitanju, Biljana priznaje da je malo lenja po tom pitanju, ali obećava publici da će uskoro biti noviteta.

Odabir pesama je prepustila svom suprugu Aci, a njemu taj posao u poslednje vreme ide baš od ruke i ona se ne meša previše.

-Moram da priznam da sam se malo ulenjila kada je to u pitanju, imala sam drugih obaveza i poslova, tako se desilo ove godine u startu. Obećavam da ću to promeniti samo da uđem u štos i da mogu paralelno da radim. Suprug je birao neke kavere da radim, ali se ja i tu kao nešto razvačim, a što se novih pesama tiče, ima sigurno jedna koju je odabrao. Ja se time ne bavim i ne želim da se bavim time – zaključila je Biljana.

(Grand)

BONUS VIDEO:

DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu i priznao ko je njegova verna publika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)