GLUPO SAM PAO S MOTORA, OPORAVLJAM SE! - Matje Kasovic obradovao obožavaoce posle teške saobraćajne nesreće

Autor kultnog filma "Mržwa", poznati francuski reditelj i glumac Matje Kasovic (56) oporavlja se od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u nedelju, kada je na motoru iskliznuo sa piste.

ГЛУПО САМ ПАО С МОТОРА, ОПОРАВЉАМ СЕ! - Матје Касовиц обрадовао обожаваоце после тешке саобраћајне несреће

Instagram Matje Kasovic

- Pao sam sa motora, glupo, slomio sam butnu kost i skočni zglob. Na regabilitaciji sam i izlazim s operacije – poslao je lično Kasovic video-poruku preko instagram-storija svojim obožavaocima.

Na snimku deluje grogi, ali u relativno dobroj formi posle svega što je doživeo.

Istovremeno se zahvalio svima koji su ga zvali i slali mu poruke podrške.

- Nisam znao da imam toliko prijatelja. To mi čini zadovoljstvo – dodao je Kasovic.

Takođe, zažalio je što zbog boravka u bolnici juče nije mogao da prisustvuje bioskopskoj premijeri filma "Vizije" Jana Golzana, u kome igra ulogu Gijoma.

Kasovic je u nedelju, južno od Pariza, bio na usavršavanu vožnje motora zbog potreba snimanja novog filma, kada je došlo do nesreće. Posle izletanja s piste, motor je udario u bankinu, a reditelj i glumac izleteo iz sedišta. Čak je i ustao u jednom trenutku, skinuo kacigu, ali je odmah prebačen u obližnju bolnicu i zbog jakih bolova uveden u stanje veštačke kome.

Njegovo stanje je u tom trenutku ocenjeno kao teško i ozbiljno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!