NE ZNAM ŠTA RADIM OVDE, ODOH U PEVAČICE: Otkriveno čime se Barbara Bobak bavila pre pevanja

Novosti onlajn

07. 09. 2023. u 23:45

BARBARA Bobak stekla je veliku popularnost poslednjih godina kada se proslavila pevajući obrade poznatih hitova, ali i nakon veze sa Darkom Lazićem , nakon čega je nastavila da gradi uspešnu pevačku karijeru.

НЕ ЗНАМ ШТА РАДИМ ОВДЕ, ОДОХ У ПЕВАЧИЦЕ: Откривено чиме се Барбара Бобак бавила пре певања

Foto: N. Skenderija

Za kratko vreme postala je jedna od najtraženijih pevačica koja puni klubove širom regiona i za koje se uvek traži mesto više, međutim malo ko zna čime se bavi pre nego što je postala poznata.

Foto: N. Skenderija

– Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku – ispričala je Barbara nedavno za domaće medije.

Iako je oduvek volela da peva, nikada nije planirala profesionalnu karijeru koja joj se dogodila sasvim slučajno.

Foto: N. Skenderija

– Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje - počela je priču Bobakova koja je zatim odlučila da promeni svoj životni put.

– Radili smo neku algebru koja mi je išla katastrofa i samo sam rekla: „Ne znam šta ja radim ovde, odoh da se oprobam kao pevačica, pa kako mi krene!“. Brzo sam počela da radim svadbe i kulturica-svirke. Pročulo se za mene, da li zbog harizme, da li zbog pevanja, ali svakom se dopalo nešto drugo – ispričala je Barbara .

Foto: N. Skenderija

Sa dolaskom slave, stigao je i veći priliv novca sa kojim, pevačica priznaje ne ume da upravlja.

– Ja ne znam da štedim, ja ne znam sa parama sekunde jedne, sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam – iskrena je Bobakova koja je našla način kako da spreči prekomernu potrošnju.

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radima na tome – iskrena je za Barbara.

(Grand)

BONUS VIDEO:

DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu i priznao ko je njegova verna publika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)