VOLIM KLUBOVE, ALI I VELIKE DVORANE: Vana otkriva sve detalje pred dva koncerta u Beogradu (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

14. 09. 2023. u 08:05

POP ZVEZDA Ivana Ranilović Vrdoljak, alijas Vana, održala je juče koncert specijalno za medije u jednom beogradskom klubu, kao uvod u dva nastupa 5. i 6. oktobra na ovom mestu.

ВОЛИМ КЛУБОВЕ, АЛИ И ВЕЛИКЕ ДВОРАНЕ: Вана открива све детаље пред два концерта у Београду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Vana je posle tri decenije karijere prvi put gostovala u Beogradu prošle godine kada je imala rasprodat koncert takođe u ovom popularnom klubu.

Foto: ATA images

- Toliko nam se svidelo na tom koncertu da smo rešili da vam ponovo dođemo. Naravno, svesna sam da pomalo kasnim, i žao mi je što vam nisam dolazila svih ovih godina pa i decenija - kaže Vana na početku razgovora i dodaje:

- Koliko ja volim da kažem "dajdžest" izdanje. Volim i klubove, ali i velike dvorane za koncerte, ali je najvažnije da je svuda dobra svirak. To je samo deo onoga što vas čeka ako dođete, sada sam saznala, ne samo šestog, već i petog oktobra. Družimo se onda dve noći.

Foto: ATA images

Pop zvezda ističe šta je to potrebno da mladi pevači poseduju, da bi postali zvezde.

- Iz mog dugogodišnjeg iskustva mogu da kažem da mora pevač da ima tu posebnu magiju. Ako je nema, mora da je stekne odmah. Kada se popneš na pozornicu i budeš iznad svih, zasluži to, da bi publika osetila i tu energiju prenesi na nju. Pokaži nešto da narod ne skida pogled sa tebe - govori Vana.

Foto: ATA images

Nedavno je postala baka, te pop zvezda otkriva kako se snalazi u toj životnoj ulozi.

- Nisam stroga baka. Svi smo srećni, kao i ja. Imamo neki svoj način komunikacije i lepo nam je - završava Vana.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Vanom, kao i atmosferu sa koncerta, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

DONEO SAM SO I MEDITERAN: Petar Grašo prvi put u Leskovcu i priznao ko je njegova verna publika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima