NIKAD AKTUELNIJA EKIPA KOD OGNJENA AMIDŽIĆA! Maja Berović, Barbara Bobak, Breskvica i Damir Handanović večeras stižu u ’Ami G Show’!

Promo

19. 09. 2023. u 10:00

Nova epizoda u 16. sezoni najgledanije late night emisije „Ami G Show“ na programu je večeras od 22 časa na televiziji Pink, a biće, po svemu sudeći, posebna u ovoj sezoni.

НИКАД АКТУЕЛНИЈА ЕКИПА КОД ОГЊЕНА АМИЏИЋА! Маја Беровић, Барбара Бобак, Бресквица и Дамир Хандановић вечерас стижу у ’Ami G Show’!

Foto: Promo

Naime, u studio kod Ognjena Amidžića stiže nikad aktuelnija ekipa – pevačice Maja Berović, Barbara Bobak i Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, ali i kompozitor, muzički producent i direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damir Handanović.

Maja Berović je početkom jula, posle čak tri godine, objavila novi album „Milion“, i sa novim pesmama ušla u letnju sezonu koja je bila veoma uspešna. Popularna pevačica punila je klubove širom regiona, a svaki slobodan trenutak provodila je sa suprugom i sinom Lavom. Maja će kod Ognjena otkriti da li je zadovoljna reakcijama na album, kako je uspela da prebrodi težak životni period nakon operacije noge, ali i kako izgledaju njeni trenuci sa sinom i da li planira proširenje porodice.

U „Ami G Show“ večeras stiže i jedna od trenutno najpopularnijih folk pevačica Barbara Bobak. Iako je u žižu javnosti dospela kao devojka Darka Lazića, nakon raskida uspela je da samostalno izgradi ime i karijeru, te sada važi za jednu od najtraženijih pevačica. Da li će se Barbara osvrnuti na nedavno venčanje Darka Lazića, kako izgledaju romske svadbe u dijaspori na kojima nastupa, ali i kakav je njen emitovni status – Barbara će ispričati u emisiji „Ami G Show“.

Otkako je najavila da će se prijaviti za izbor za pesmu Evrovizije, Breskvica je dobila veliku podršku obožavalaca i javnosti. Iako veoma mlada, Breskvica je stekla veliku popularnost, a u prethodnom periodu našla se u centru skandala, kada je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković zabranio njene nastupe u ovom gradu. Kako Breskvica gleda na ovu zabranu, da li je pesma za izbor za pesmu Evrovizije već spremna, ali i da li je i dalje u vezi, Breskvica će otkriti upravo kod Ognjena.

Prvi put nakon venčanja sa ministarkom rudarstva i energetike Dubravkom Đedović, Damir Handanović gostovaće ekskluzivno u emisiji „Ami G Show“. Kako je proteklo venčanje kom je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti i šta mu je doneo ulazak u bračne vode, da li ima prostora za rad u muzičkom studiju, ali i šta sve građane Srbije očekuje kada je reč o CEBEF-ovim manifestacijama, Damir će ispričati u večerašnjoj emisiji „Ami G Show“.

Šta će sve gosti otkriti i na kakve izazove će ih Ognjen staviti, videćete u emisiji „Ami G Show“ večeras od 22 časa na televiziji Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)