PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako sada Vlada Stanojević živi u Las Vegasu i čime se bavi

Novosti onlajn

11. 10. 2023. u 23:05

NEKADAŠNjI VODITELj Vladimir Vlada Stanojević se u jeku skandala, nakon što ga je tadašnja devojka Ana Marija Žujović prijavila za nasilje, odselio u Ameriku gde je kupio kuću u Las Vegasu.

ПРОМЕНИО ЖИВОТ ИЗ КОРЕНА: Ево како сада Влада Станојевић живи у Лас Вегасу и чиме се бави

Foto: Printskrin Jutjub/RTV Pink Official

Pored toga ima sopstveni biznis, a prema rečima njegovih prijatelja mesečno zaradi i do 15.000 dolara.

- Vladimir se odlično snašao. Promenio je život iz korena i navike. Totalno je drugačiji čovek. Usvojio je tamošnji stil života. Finansijski je nezavistan i pored osnovnog posla izađe mesečno i do 15.000 dolara. Kupio je kuću, ima kredit, ali snalazi se - priča izvor.

Tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu, a posle izvesnog vremena pakuje kofere i odlazi u Ameriku, tačnije u Las Vegas, gde i danas živi.

- Slučaj postoji i čeka se završetak mog procesa za dobijanje američkih papira da bih došao i to rešio. Sve ostalo što se dodaje na to, poput navodnih poternica, hapšenja na aerodromu, deo je novinarskog posla i s jedne strane to i razumem, bio sam u tom poslu. Zato se i ne oglašavam po tom pitanju, doći ću i onda ćemo sve pravno rešiti. Imigracioni proces je malo duži sada nego ranije, ali sam pri kraju. Tako da se vidimo uskoro u Srbiji, ako Bog da - rekao je nedavno za domaće medije.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

SALE TROPIKO NA ROŠTILjIJADI Naš grad nam je na startu karijere omogućio da znamo šta je velika bina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!