OTKRIVENA TAJNA O DŽEJU: Kad bi bio u zatvoru uradio bi jednu stvar da bi ga smestili na ovo mesto (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

25. 10. 2023. u 20:55 >> 21:06

FILM "Nedelja" koji će se baviti životom pokojne legendarne folk zvezde Džeja Ramadanovskog izazvao je veliku pažnju medija, čim se pojavila informacija da će život ovog pevača biti predstavljen i na velikom platnu.

ОТКРИВЕНА ТАЈНА О ЏЕЈУ: Кад би био у затвору урадио би једну ствар да би га сместили на ово место (ФОТО/ВИДЕО)

Džej Ramadanovski, Foto V. Danilov

Večeras je u omiljenom lokalu "Cezar" pokojnog Džeja Ramadanovskog na Dorćolu održana je projekcija trejlera za film "Nedelja", a ekipa "Večernjih Novosti" bila je na licu mesta.

Foto: Novosti

Na projekciju trejlera pristigao je Džejev kum, pevač Zoran Jagodić Rule, a potom i glumac Marko Janketić koji tumači jednu od glavnih uloga u ovom filmu.

Foto: Novosti

Naime, reč je o ulozi jednog od bliskih rođaka Džeju, tj. reč je o liku Isa Lera Džambe. Marko je na samom startu po završetku projekcije, u razgovoru za "Novosti" otkrio kakve utiske nosi, te je istakao da nije pogledao ceo film.

- Nisam pogledao film, pogledao sam sada trejler i moram da priznam da mi se jako dopada. Nadam se da ću imati priliku da pogledam film, do sada nije bilo prilike - rekao je Janketić, te je na pitanje da li je imao priliku da upozna Džeja, odgovorio:

- Ne, nisam. Ja tumačim lik Isa Lera Džambe, znao sam nešto o tim ljudima, nismo imali priliku da pričamo s tim ljudima i da saznamo nešto o njima. Ovo je jedna karakterna uloga - dodao je glumac.

Foto: Novosti

U flimu je prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život.

Uloge će tumačiti Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Markom, kao i atmosferu sa projekcija trejlera filma, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima