JUG JE NJEN: Jelena Karleuša "srušila" rekorde u Leskovcu i zasenila sve prisutne (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

05. 11. 2023. u 09:35

POP DIVA Jelena Karleuša sinoć je u okviru svoje turneje "Alfa i Omega" održala veliki i spektakularni koncert u Leskovcu.

ЈУГ ЈЕ ЊЕН: Јелена Карлеуша срушила рекорде у Лесковцу и засенила све присутне (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na nastup u klubu "La Casa" je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Jelena zna da napravi, bila je uzavrela.

Foto: Novosti

JK je u Leskovcu čekalo mnogo hiljada ljudi, ne bi li videli svoju muzičku kraljicu i uživali u njenim hitovima, jer je prošlo pola godine, od kako nije pevala u ovom gradu.

Foto: Novosti

Naime, kada je pre šest meseci zabavljala leskovčane, Jelena je upravo na tom mestu, tada prvi i premijerni put najavila da će njen novi album "Alfa" izaći 13. avgusta, kako je bilo.

Foto: Novosti

U leopard print trikou, istim čizmama i crnim naočarima Jelena je neumorno pevala i izvodila koreografiju sa plesnom grupom za svoje hitove, ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: Novosti

Koncert je započela numerom "Abu Dabi" sa albuma "Omega", a zatim ređale su se ostale pesme koje su sada veliki hitovi sa dva poslednja dva albuma "Alfa" i "Omega", kao što su: "Karly bitch", "Blok", "Karma", "Lucifer", "XY". Na repertoaru našli su se i Jelenini stari hitovi, a to su: "Upravo ostavljena", "Baš je dobro biti ja", "Muškarac koji mrzi žene" i mnogi drugi.

Foto: Novosti

Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se Jelenini fanovi dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Foto: Novosti

U nastavku, u videu ispod pogedajte atmosferu sa koncerta:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)