ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ĆE PRE POPITI RAKIJU, NEGO LEKOVE: Olja Karleuša protiv nasilja, javno podržala koleginicu, pa osudila njenog bivšeg

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 21:55

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ nedavno se našla u središtu skandala kada je priznala da je više meseci trpela fizičko i psihičko nasilje od sada već bivšeg momka Stefana, kog je i prijavila policiji.

АЛЕКСАНДРА МЛАДЕНОВИЋ ЋЕ ПРЕ ПОПИТИ РАКИЈУ, НЕГО ЛЕКОВЕ: Оља Карлеуша против насиља, јавно подржала колегиницу, па осудила њеног бившег

Foto: Pritnskrin Jutjub/Grand Magazin Tv Grand

Povodom toga za Grand se oglasila pevačica Olja Karleuša, koja je pružila veliku podršku koleginici i iznela svoje mišljenje o sve češćim slučajevima nasilja koji se u poslednje vreme događaju pevačicama.

Foto: Printskrin Jutjub/Red TV

Olja je žestoko osudila nasilje nad Aleksandrom i proganjanje njenog bivšeg.

– Ona treba da se zahvali Bogu što joj je otvorio oči nakon dva meseca. Moglo je to da proizvede i dete i probleme. Znaš kako kažu ,,Najgore je u životu kad sa budalom imaš dete“ – rekla je Olja i prokomentarisala situaciju u kojoj se Mladenovićka nedavno našla.

– Ako je doživela tako nešto nakon dva meseca, šta bi tek bilo posle… Ranije jesu pevačiće i žene sa scene bile optužene kako traže imućne muškarce. Međutim, u današnje vreme su one postale meta baš takvih, koji baš to jure. Da im bude fino, da neko za njih sazna jer niko nikada nije– istakla je pevačica.

Foto: Novosti

Karleuša je dala i dobronameran savet koleginici.

–Mislim da Aleksandra treba da otrese tako nešto sa ramena. Ovo je pet minuta priče, za dva dana će izaći neka nova vest i o ovome se više neće ni pričati ni pisati. Pojeo vuk magarca – rekla je pevačica.

Foto: Instagram/oljakarleusaofficial

Pošto se u medijima pisalo kako je Mladenovićeva nakon svega što je pretrpela bila i na lekovima, voditeljka Jelena Dimitrijević je upitala Olju šta ona misli o tome.

– Ne znam kako mogu da znaju da je bila na lekovima. Sigurno nije izašla javno i rekla tako nešto. Ona mi pre deluje kao osoba koja će popiti čašu vina ili rakije, nego da pije lekove. Postoji policija i službe koje se time bave, on neće moći da joj priđe i to je to. Otarasila se jedne muke i može da nastavi dalje – zaključila je Karleuša.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije