SLOBODA NEMA NI JEDNU BORU NA LICU: Poznata glumica otkrila tajnu svoje lepote i mladolikog izgleda - "To nikada ne preskačem"

Novosti online

02. 12. 2023. u 13:00

GLUMICA Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših ženu u Srbiji. Ona je jednom prilikom ispričala pravilna nega je ključ njenog lepog izgleda.

СЛОБОДА НЕМА НИ ЈЕДНУ БОРУ НА ЛИЦУ: Позната глумица открила тајну своје лепоте и младоликог изгледа - То никада не прескачем

Foto: Instagram/ sloboda_micalovic_boba

Kako je tom prilikom istakla, na spavanje nikada nije otišla sa šminkom, ali redovno koristi preparate za negu lica i tela.

Ipak, ona se trudi da obogati svoj um i telo redovnim treninzima koji joj pomažu i da izbaci suvišan stres iz njenog organizma.

- Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla... Uvek sa sobom nosim mali kofer sa kozmetikom koji je ponekada teži od onog sa garderobom. Jer nega lica se vidi i za 20 i 30 godina. Ne ide mi u prilog da se cementiram jakom šminkom.

"Lice je instrument kojim ja radim"

- Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar... Sve to dođe na red, pa i lepota lica.

Sloboda je istakla i da se trudi da se zdravo hrani, pije dosta vode, ali i voli čajeve.

- Kada snimam, ustajem u šest, sedam sati, a kada nema snimanja odspavam i do osam, devet sati. Uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve, rekla je jednom prilikom Sloboda Mićalović.

(Blic)

BONUS VIDEO: NIŠTA NA BRZINU, VEĆ VRLO TEMELjNO Ilda Šaulić priznala da ne žuri sa projektom i nada se najboljem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić