PORODILA SE SIJENA MILER: Na svet donela ćerkicu, otac bebe je maneken 15 godina mlađi od glumice

Novosti online

04. 01. 2024. u 00:25

HOLIVUDSKA glumica Sijena Miler (42) donela je na svet svoje drugo dete.

ПОРОДИЛА СЕ СИЈЕНА МИЛЕР: На свет донела ћеркицу, отац бебе је манекен 15 година млађи од глумице

Foto: Profimedia

Lepa 42-godišnjakinja rodila je devojčicu, a paparaci su je uhvatili u sredu na ulicama Londona u prvoj šetnji bebe. Nije poznato kada se tačno Sijena porodila, niti kako se njena ćerkica zove. Ona je danas devojčicu prošetala u društvu svog partnera i bebinog oca, 15 godina mlađeg manekena Olija Grina (27).

Inače, glumica već ima ćerku Marlou (10) iz prethodne veze sa glumcem Tomom Staridžom (38).

Podsetimo, Sijena je pre samo nekoliko nedelja priznala za magazin "Vog" da je ova trudnoća bila neplanirana, ali da je s druge strane za nju bila mnogo psihološki spremnija nego kada je prvi put zatrudnela.

- Bila sam veoma srećna. Nisam nužno pokušavala da zatrudnim. Ovo se desilo kao potpuno iznenađenje i biološki je bilo nešto što sam mogla da uradim. Volela bih da sam mogla da dođem do tačke u kojoj nisam osećala potrebu da se šalim zbog toga što sam starija, a što ću roditi bebu - rekla je Sijena Miler, priznavši da je i sama imala predrasude prema ženama koje rađaju u zrelijim godinama.

Inače, Oli i Sijena su zajedno od 2021. godine, a glumica je nedavno prvi put progovorila o razlici u godinama između njih.

- Mogu da zamislim da bi za nekoga ovo moglo da bude komplikovano da razume, ali nije bilo ničega osim ljubavi i radosti. Mislim da ne možete da donosite zakone o stvarima srca. Ja sigurno to nikada nisam mogla - rekla je.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)