OGLASIO SE LUKAS IZ KAFANE: Ovde je otišao nakon hapšenja

Novosti online

13. 01. 2024. u 15:09

FOLKER Aca Lukas priveden je juče na putu za Kopaonik kada je policija utvrdila da nema vozačku dozvolu. U pritvoru je i zadržan, a tokom jutarnjih časova je izašao napolje, ali ispostavilo se da se tereti i za još jedan prekršaj.

ОГЛАСИО СЕ ЛУКАС ИЗ КАФАНЕ: Овде је отишао након хапшења

Foto: Instagram

Naime, Lukas je odmah nakon izlaska iz pritvorske jedinice sa prijateljima otišao na piće. Sve vreme je bio ozbiljan dok je pričao sa njima, na sebi je imao crnu rolku i kosu podignutu u rep.

- Dragi moji, za razliku od nekih ja mogu da pevam i drugi dan. Ne moram onaj prvi, a neki što vole da pevaju nek pevaju po jedan dan, a mi ćemo drugi, gospodo

Inače folker je pao na testu za narkotike. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

Nadležni sudija za prekršaje može da ga privede i izrekne kaznu u "skraćenom postupku”, odmah posle isteka zadržavanja.

- Lukas je pao na testu za narkotike. Zadržan je preko noći, jutros je pušten iz pritvorske jedinice. Protiv pevača biće podneta krivična prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika - kaže izvor za "Blic".

Pevaču se tako na teret stavljaju dva dela: vožnja bez vozačke dozvole i pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Za takve vrste prekršaja, koje se vode kao teži saobraćajni prekršaj zaprećena je kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)