MINA OTKRILA POL BEBE: Oglasila se supruga Ognjena Amidžića i objavila emotivnu poruku (FOTO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 21:55

Voditelj Ognjen Amidžić čeka bebu sa nekoliko godina mlađom suprugom Minom, s kojom se u tajnosti i venčao, a ona je sada otkrila pol bebe koja će uskoro doći na svet.

МИНА ОТКРИЛА ПОЛ БЕБЕ: Огласила се супруга Огњена Амиџића и објавила емотивну поруку (ФОТО)

Foto: N. Fifić/Printskein Instagram/ callmenaumi

Naime, ona se nakon saznanja da je u drugom stanju potpuno povukla iz javnog života i iz emisije "Amidži šou" u kojem je imala svoj segment.

O privatnom životu i bebi u medijima nisu javno komentarisali mnogo, a ona je sada jednom objavom otkrila pol bebe koju čekaju - u pitanju je devojčica.

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna - piše u njenoj objavi.

Mina dodaje da će njena "ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku."

Foto: Instagram

- Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je Mininoj objavi.

Inače, Mina i Ognjen nedavno su u strogoj tajosti izgovorili sudbonosno "da", što je voditelj potvrdio.

BONUS VIDEO - BACAM "MACU": Kako zavodi Ivana Dudić

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)