U ŽIVOTU MI NIKO NIŠTA NIJE DAO I POKLONIO: Katarina Živković se rasplakala usred emisije, ne može da zaustavi suze

Novosti onlajn

18. 01. 2024. u 23:45

KATARINA ŽIVKOVIĆ proslavila se u „Zvezdama Granda“ kada se pre više od petnaest godina iz Leskovca uputila u Beograd da ostvari svoje muzičke snove.

У ЖИВОТУ МИ НИКО НИШТА НИЈЕ ДАО И ПОКЛОНИО: Катарина Живковић се расплакала усред емисије, не може да заустави сузе

Foto: Printskrin Jutjub/Nije Lako Biti Ja

Kaća je tada još uvek bila u srednjoj medicinskoj školi koju je završavala paralelno sa takmičenjem, a sada se slomila pred kamerama kada je govorila o svojim uspomenama.

Foto: Printskrin Jutjub/Nije Lako Biti Ja

Katarina Živković plače u emisiji

Iako je rekla kako voli iznenađenja, nije mogla ni da nasluti da će je fotografije koje vidi dovesti do suza.

– Jao rasplakaću se, sramota me je što plačem. Mislila sam da su ove fotografije izgubljene. Zašto sam ovako emotivna. Šta si mi uradio? – pitala je pevačica koja nije mogla da obuzda emocije dok je gledala sliku sa roditeljima.

Foto: Privatna arhiva

– Ovo mi je jedna od najdražih slika. Ne znam kako će vama ovo da zvuči, ali ja sam jako ponosna na sebe i svoje roditelje. Meni niko u životu ništa nije dao, poklonio, za sve sam se izborila sama uz pomoć svojih roditelja i njihove ljubavi. Nenormalno je da ne volite mesto odakle ste došli, ali prvenstveno volim svoju porodicu i onaj osećaj da nikome ništa ne dugujem i da su mi savest i obraz čisti i da ne postoji prepreka koja može da me zaustavi – kroz suze je ispričala Živkovićeva.

Foto: Privatna arhiva

Iako je takmičenju postala poznato ime na estradi, njen uspeh se nije dogodio preko noći, a za svoje početke zahvalna je kulturno umetničkom društvu kroz koje je napravila prve muzičke korake.

– Bila sam član kulturno umetičkog društva, profesionalno sam se bavila folklorom koji sam igrala 12, 13 godina i tu sam pekla zanat i to je bilo prelepo druženje. Sećam se koliko sam srećna tada bila, to je najbezbrižniji deo mog života– rekla je Katarina.

(emisija "Nije lako biti ja" - Grand TV)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove