MADONA DOBILA TUŽBU: Kraljica popa jednim potezom razbesnela sve (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 14:44

PEVAČICA Madona našla se u centru medijske pažnje nakon što su je njeni obožavatelji - tužili.

МАДОНА ДОБИЛА ТУЖБУ: Краљица попа једним потезом разбеснела све (ВИДЕО)

Foto: Instagram/Madonna

Naime, obožavatelji Majkl Felous i Džonatan Heden optužili su je za uzrokovanje neprijatnosti nakon višesatnog kašnjenja na svoj nastup koji se održao 13. decembra u Njujorku, prenosi Independent.

Prema informacijama koje stoje u sudskim dokumentima, pevačica je izašla na binu u 22.45, iako je koncert bio zakazan u 20.30. Kako se koncert završio u 1 sat iza ponoći, obožavatelji su imali mogućnost "ograničenog javnog prevoza" ili "većih troškova javnog i privatnog prevoza".

Osim toga, Majkl i Džonatan tvrde da je ugrozila njihovu mogućnost obavljanja porodičnih obaveza sledećeg dana, te je tako izazvala "razočaranost, uznemiravanje, potrošeno vreme, frustraciju i ljutnju", stoji u tužbi. Felous i Heden tužili su i promotera koncerta "Lajv Nejšn i Barklaus Center" zbog lažnog oglašavanja, nemarne zastupljenosti i nepravednih i zavaravajućih trgovačkih praksi.

Ovo nije prvi put da su obožavatelji tužili Madonu zbog kašnjenja, a tužbe koje su podignute 2019. i 2020. dobrovoljno su odbačene. Pevačica se u novembru 2019. tokom nastupa uživo osvrnula na negativne komentare i tako dodatno razbesnela obožavatelje.

"Postoji nešto što treba svi da shvatite. A to je da kraljica nikada ne kasni", rekla je.

"Plaćena si da dodeš na vreme, nikada nisam i nikada neću ići na tvoj koncert", "Nisi vredna tolikog čekanja", "Ovo je bezobrazno, sram te bilo", "Nisi kraljica, nego narcisoidna diva", samo su neki od komentara ispod objave, preneo je Stori.hr.

BONUS VIDEO: ĆANA I ZORICA MARKOVIĆ: Žene smo iz naroda, ali i u naše vreme je bilo "ludih" izlazaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!