MAJA BEROVIĆ O ESTRADI: Cecu mnogo volim, ista je i na sceni i privatno (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

30. 01. 2024. u 22:20

REGIONALNA muzička zvezda Maja Berović u odličnim je odnosima sa koleginicom folk zvezdom Svetlanom Ražnatović, a ističe da ima razlike između Cecinog predstavljanja u javnosti i strane koju pokazuje privatno.

МАЈА БЕРОВИЋ О ЕСТРАДИ: Цецу много волим, иста је и на сцени и приватно (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na javnom času škole pevanja i audio produkcje Suzane Branković "Supervoice & Pegart Studio" večeras su se polaznici predstavljali žiriju u kojem je između ostalih bila Maja Berović.

- Ceca je fantastična. Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja... Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena - rekla je Maja na početku, pa prokomentarisala njihovu duetsku pesmu "Ne računaj na mene".

Foto: Novosti

- Prezadovoljna sam. Vidi se iz priloženog... Publika govori sve. Već par vikenda unazad izvodim numeru na nastupima, zaista sam baš, baš prezadovoljna - istakla je muzička diva.

Foto: Novosti

Dotakla se i saradnje sa čuvenim kompozitorom Aleksandrom Radulovićem Futom.

- Futa je jedna legenda, takva veličina, zadovoljstvo mi je i što sam ga upoznala i što, evo, radim sa njim na duetskoj pesmi. Volela bih da on ponovo počne da radi, pa da nam se desi još neka saradnja, to uopšte nije isključeno - zaključila je Maja.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Majom, pogledajte i uživajte u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)