SMRŠAO SAM 103 KILOGRAMA: Darko Lazić o smanjivanju želuca, njegov otac je umro zbog ove operacije: "To je velika rana za ceo život"

Novosti onlajn

07. 02. 2024. u 20:54

DARKO LAZIĆ skrasio se kraj svoje supruge Katarine, a nekada je njegov turbulentni život bio često u žiži interesovanja.

СМРШАО САМ 103 КИЛОГРАМА: Дарко Лазић о смањивању желуца, његов отац је умро због ове операције: То је велика рана за цео живот

Foto: ATA images

On je sada progovorio o detaljima svog privatnog života, te je otkrio kako mu je sa njegovom izabranicom u braku.

Foto: ATA images

- Katarina i ja kao da smo ceo život u braku, to kod nas ne postoji samo prvih godinu dana. Nama će biti ceo život lepo i trudićemo se. Bitno je da se dve osobe nađu i razumeju i da poštuju jedno drugo. Smatram da je to ključ uspešnog braka - kaže folker.

Darko se dotakao i bivše supruge Ane Sević, koja je prisustvovala njegovoj svadbi sa Kaćom i time pokazala da između njih posle svega ima poštovanja.

- Tako je, Ana i Danijel su bili na mojoj svadbi. Mi smo u lepim odnosima, a sve što je napisano da smo dokazali da posle nečeg lošeg može da bude lepo, mi nikad nismo radili da nešto bude loše. Razišli smo se kao ljudi i dve najnormalnije osobe koje u 21. veku funkcionišu najnormalnije, imamo dete i jako mi je drago zbog svega toga.

Foto: Privatna arhiva

Lazić je pre četiri godine izgubio oca, koji je preminuo usled komplikacija operacije smanjenja želuca.

- Što se tiče smrti moga oca, ne bih imao puno toga da pričam i nešto ne volim da pričam o tome. To je bolan trenutak i jedna velika rana za ceo život. Ali eto, život ide dalje i mi moramo da nastavimo dalje jer imamo zbog koga da živimo i zbog koga da se borimo. Samo to mogu da kažem - priča pevač i dodaje koliko je on ukupno smršao nakon ovog zahvata:

Foto: ATA images

- Ja stvarno nikakvih problema nisam imao, niti ih imam danas. Znam da se mnogima iskomplikovalo, ja sam, hvala Bogu, imao sreću da sve prođe kako treba. Smršao sam oko 103 kilograma.

Nova pesma sa mladom Zerom izazvala je haos u javnosti i za kratko vreme postala među najslušanijima.

- Do saradnje sa Zerom je došlo tako što je moj tim ljudi, odnosno "Two Louder" produkcija došla na ideju da snimimo duet. Čim sam čuo pesmu svidela mi se na prvo slušanje, a nakon Zerinog pevanja to je bilo to, odmah sam pristao. Zaista mislim da smo sjajan spoj.

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu