SVE IGRA VELIKU ULOGU: Sanja Vučić o favoritima pred Evroviziju

Novosti onlajn

09. 02. 2024. u 23:55

SANjA VUČIĆ predstavljala je Srbiju dva puta na Evroviziji, a sada je progovorila o predstojećem izboru za prestižno muzičko takmičenje koje se ove godine odvija u Švedskoj.

СВЕ ИГРА ВЕЛИКУ УЛОГУ: Сања Вучић о фаворитима пред Евровизију

Foto: ATA images

Ona je govorila o pesmama koje su ove godine konkurisale za sprskog predstavnika na Evroviziji, a otkrila je i svoje favorite.

Foto: Novosti

-Apsolutno sam svaku pesmu preslušala. U momentu kada se objave, ja sam prva koja presluša svaku od pesama jer sam veliki fan Evrovizije. Jako se radujem kada dođe ovaj period godine, ne samo što sam i sama učestvovala par puta već zato što je revnosno pratim još od 2004. godine. I uvek navijam da neko moj pobedi – ispričala je Sanja.

Pevačica je otkrila i da nakon što je pomno preslušala sve numere, ima svoje favorite na domaćem izboru za evrovizijsku pesmu.

-Imam nekolicinu favorita, ali čekam da čujem i vidim nastupe što se tiče same izvedbe pesme. Ne bih nikog izdvajala jer imam pregršt poznanika u takmičenju i bilo bi nezahvalno s moje strane, ali već pretendujem da znam ko bi mogao baš lepo da nas predstavi na tom takmičenju – rekla je Sanja i naglasila da bez samog scenskog nastupa ne može da se da konačni sud.

-Evrovizija je televizijski događaj i mislim da je jako važno da vizuelni doživljaj prati pesmu. Naravno da je važan i kvalitet pesme, ali dosta televizijski nastup doprinosi da se doživi pesma, bilo da se radi o brzoj pesmi, ili baladi. Ne mogu da podelim i da kažem da li je bitniji nastup ili sama pesma, sve zajedno igra veliku ulogu – objasnila je pevačica.

Foto: Novosti

Sanja je otkrila i da je malo falilo da se i ove godine nađe u trci za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Evrosongu i priznala da će je domaća evrovizijska publika videti i u narednom periodu.

- Sarađivala sam sa jednim momkom koji nije prošao ‘Pesmu za Evroviziju’, na žalost, ali sledeća godina je uvek tu. Nisam sarađivala sa aktuelnim takmičarima, ali biću učesnik revijalnog dela programa i tome se radujem – rekla je Sanja i dodala:

- Recimo da sam jako navijala da uđe u takmičenje jer znam koliko ambicije nosi u sebi i voli to što radi, i to bi bio zaista lep upliv u estradne vode.

Iako za sad krije svog favorita, istakla je da će ga u jednom momentu otkriti.

- Na društvenim mrežama ću da se bavim vrlo revnosno ‘Pesmom za Evroviziju’, tako da će u jednom trenutku ljudi verovatno znati za koga sam navijala i koga bih volela da vidim u Švedskoj – zaključila je Sanja.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave