NE BIH DA UMREM, A DA SE NE POMIRIM SA NJIMA: Miloš Bojanić emotivno progovorio o prijateljstvu koje je prekinuto u "Farmi"

Novosti onlajn

10. 02. 2024. u 23:45

MILOŠ BOJANIĆ osvrnuo se na svoje već čuveno gostovanje u rijalitiju "Farma".

НЕ БИХ ДА УМРЕМ, А ДА СЕ НЕ ПОМИРИМ СА ЊИМА: Милош Бојанић емотивно проговорио о пријатељству које је прекинуто у Фарми

Foto: Arhiv Novosti

Tada je ulazio u žestoke svađe sa pojedinim ukućanima, a na udaru se našlo i jedno dugogodišnje prijateljstvo.

Foto: ATA images

- Sećam se da su me pozvali u neku emisiju na Pinku. Voditelj me je pitao da li imam neku neostvarenu želju. Ja sa prvo rekao da nemam, a onda sam se ipak setio da imam. Rekao sam da ne bih da umrem, a da se ne pomirim sa Zoricom Brunclik i Kemišom - rekao je Bojanić i dodao:

Foto: V. Danilov

- Zorica i ja jesmo ulazili u sukob, ali smo se jako dugo poznavali. Ja te konflikte pripisujem neprirodnim uslovima života u kojima smo se tada nalazili. I prosto to ne mogu da zamislim, da zbog toga strada jedno takvo prijateljstvo.

(KURIR)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024