LIDIJA VUKIĆEVIĆ POBESNELA JER JE POREDE SA PEVAČICAMA: Ja sam školovana, ne mogu da se merim sa njima

Novosti onlajn

10. 02. 2024. u 22:15

LIDIJA VUKIĆEVIĆ nikad iskrenije iznela svoj stav o tome što je neretko stavljaju u koš sa estradom.

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ ПОБЕСНЕЛА ЈЕР ЈЕ ПОРЕДЕ СА ПЕВАЧИЦАМА: Ја сам школована, не могу да се мерим са њима

Foto: ATA images

Često je u društvu pevača i pevačica što na prestoničkim događajima, što u emisijama. Glumica se neretko i fotografiše sa njima za društvene mreže.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Ipak pored bliskosti sa njima, Lidija ne voli kada je spominju kao deo estrade, pa se i javno pobunila jer su je stavili u isti koš sa pevačima.

FOTO: Ata images

- Pa ja sam jedna školovana žena, ne mogu da se mere glumci i pevači! - naglasila je glumica i dodala:

- Po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti! - rekla je ona jednom prilikom za portal "Republika".

Foto Instagram/vukiceviclidija

Lidija je poznata po ulogama u Žikinoj dinastiji, Boljem životu i Igri sudbine, a glumica ne krije da je godinama bila izložena nepravdi zbog predrasuda o njoj. 

Podsetimo nedavno se Lidija u svojoj izjavi za Alo! prisetila svojih početaka na glumačkoj sceni: 

- Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem - rekla nam je Lidija Vukićević nedavno pa nastavila:

- Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela - završila je Lidija.

(ALO)

BONUS VIDEO:

SVAKO TREBA DA BUDE SVOJ | Božićni "Novosti" intervju | Dragan Kojić Keba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)