LJUBA PERUĆICA I KATARINA KOLOZEUS U VELIKOM INTERVJUU ZA "NOVOSTI": Sin je bio "pazla" koja nam je falila (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

14. 02. 2024. u 12:05

KOD nas je svaki dan, Dan zaljubljenih. Svaki dan slavimo ljubav. Nismo od onih parova da samo kada je neki poseban datum nešto poklanjamo, kod nas je to česta pojava. Poklonimo jedno drugome sitnicu kada god mislimo da to treba, kada osetimo i imamo želju za tim. Takvi znakovi pažnje su najvažniji.

ЉУБА ПЕРУЋИЦА И КАТАРИНА КОЛОЗЕУС У ВЕЛИКОМ ИНТЕРВЈУУ ЗА НОВОСТИ: Син је био пазла која нам је фалила (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Ovako, u dahu, za naš list govore estradni umetnik Ljubomir Ljuba Perućica i TV voditeljka Katarina Kolozeus Perućica, mladi bračni par koji je lane dobio sina Alekseja. Na pitanje kako je započela njihova veza koju su 2019. krunisali brakom, Katarina za "Novosti" kaže:

- Počela je u poslovnom smislu. Dok sam radila na TV Hepi, falio je materijal za emisiju čije je emitovanje bilo zakazano za sutradan. Istog momenta sam videla najavu za Ljubin nastup, dobila sam "paparaco" materijal koji je bio potreban za emitovanje i sve ostalo je istorija. 

Foto: Privatna arhiva

Katarina je shvatila da je Ljuba savršen za nju jer ju je zasmejavao, ali, takođe, prvi put u životu joj je neko kuvao i spremao hranu. Ljuba kaže da je tromesečni naslednik Aleksej bio "pazla" koja im je falila, da upotpune sve. On im je nagrada i dar od Boga. Katarina dodaje da bi voleli da dobiju i devojčicu. 

- Koliko god sam u mogućnosti pomažem oko bebe - iskren je Perućica.

- Nije to pomoć, već obaveza i zadovoljstvo, ali se maksimalno trudim da Katarinu rasteretim, jer ona doji. Ja ga presvlačim i kupam. Voli da bude čist. Ako ga slučajno isprskaju dve kapljice vode ili mleka, odmah plače i mora da se presvuče. Aleksej se menja iz dana u dan. U jednom trenutku vidim da liči na mene, pa posle na Kaću.

Foto: Privatna arhiva

Za razliku od Katarine koja u ovom trenutku ne razmišlja o povratku na male ekrane i maksimalno je fokusirana na sina, Ljuba je ovih dana u muzičkom studiju i radi punom parom. Aranžer Srećko Miligram jedan je od autora nove pesme koju će uskoro objaviti, dok mu kompozitor Milan Miletić radi baladu. 

- U fioci imam više pesama, krenuću sa numerom koju trenutno snimam i verujem da će se dopasti publici - otkriva Ljuba.

- Osim novih pesama, objaviću i neke nove obrade, tako da će biti muzike za svačiji ukus. Drago mi je što moju baladu "Dolazi naše vreme" sve više mladenaca bira za prvi ples. Zbog te pesme sam pevao na mnogim svadbenim veseljima.

Foto: Privatna arhiva

Veliki intervju povodom Dana zaljubljenih sa Ljubom i Katarinom pogledajte, i uživajte, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!