"KADA ZA TO DOĐE VREME..." Marija Šerifović otkrila kako će sinu objasniti da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima

Novosti online

06. 03. 2024. u 12:33

PEVAČICA Marija Šerifović pred kraj prethodne godine ostvarila se u najbitnijoj životnoj ulozi kada je dobila naslednika Marija.

КАДА ЗА ТО ДОЂЕ ВРЕМЕ... Марија Шерифовић открила како ће сину објаснити да одраста у другачијим породичним околностима

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

Pevačica ne krije koliko uživa u majčinstvu, te gotovo svakodnevno svoje pratioce na društvenim mrežama izveštava o tome kako provodi vreme sa sinom.

Ipak, o nasledniku javno ne govori mnogo, a sada je napravila izuzetak, te otkrila kako uspeva da uskladi majčinstvo i karijeru.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pevačica, te otkrila da li razmišlja o tome kako će Mariju objasniti zašto odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalne.

Foto: Printskrin Instagram/serifovic

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - rekla je Marija, pa dodala:

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno.

Marija je otkrila i da joj znače saveti koje dobija od drugih i iskusnijih majki.

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratilaca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - dodala je ona, piše Stori.

BONUS VIDEO: PZE 2024: Pobednica Teja Dora: Pevaću na srpskom u Malmeu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024