KATARINA ŽIVKOVIĆ POTVRDILA VEST O TRUDNOĆI: Sada otkrila nove detalje - "Imala sam druge planove, ali..."

Novosti onlajn

19. 03. 2024. u 22:25

KATARINA ŽIVKOVIĆ je u blagoslovenom stanju, o čemu je sada prvi put javno progovorila.

КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ ПОТВРДИЛА ВЕСТ О ТРУДНОЋИ: Сада открила нове детаље - Имала сам друге планове, али...

Foto: Veljko Jovanović

Javnosti nije poznato ko je otac deteta, iako je nekadašnja Zvezda Granda već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je i te kako ozbiljna.

Foto: Privatna arhiva

- Ovo je moje prvo i poslednje oglašavanje na ovu temu. Povlačim se u ilegalu. Strah da sve bude kako treba je veći od želje da se svima pohvalim - počela je Kaća i dodala:

Foto: Privatna arhiva

- U petom sam mesecu. Zaslužila sam da se povučem, ovo je blagoslov od Boga. Završila sam album, imala sam druge planove, ali ovaj mali život je prioritet. Želela sam da sakrijem muškarca i želim da tako ostane do kraja. To mi ne odgovara, da se zna. Ne volim da pričam o privatnosti, on nije iz javnog sveta.

(EMISIJA "AMI DžI ŠOU")

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024