ANDREANA ČEKIĆ POKAZALA SNAJKU: Ova fatalna plavuša ukrala je srce njenom bratu (FOTO)

Novosti onlajn

19. 03. 2024. u 23:55

NEDAVNO je popularnost Andreane Čekić ukrao njen brat koji je danima dizao medijsku prašinu svojim atraktivnim izgledom, ali sada su sve oči uprte u pevačicinu snajku.

АНДРЕАНА ЧЕКИЋ ПОКАЗАЛА СНАЈКУ: Ова фатална плавуша украла је срце њеном брату (ФОТО)

Republika Srpska

Naime, Andreana se pohvalila svojom snajkom na društvenim mrežama, a mnogima su popadale vilice zbog zgodne plavuše. Atraktivna Karolina je blogerka i veoma je popularna na društvenim mrežama.

- Snajka, drug i sve - poručila je Andreana uz fotografiju sa snajkom koja je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

„Prelepe ste“, „Au, divne dame!“, „Kakva divnoća“, „Lepotice“, „Ostanite plave“, samo su neke od reakcija na Andreaninu i Karoloninu fotografiju.

Inače, Andreanin brat već godinama uživa sa Karolinom, a svoju ljubav par je krunisao i brakom. Podsetimo, Andreana je mnogo puta isticala da je veoma vezana za brata koji joj je oduvek bio najveća podrška u karijeri.

– On me dovezao na audiciju u Beogradu, i Mile je veoma doprineo mom razvoju kao pevača i umetnika. On me je, još kada sam imala 19 godina, naterao da se prijavim za jedno lokalno takmičenja, nakon čega sam počela da nastupam i imala sam svoj bend. Nikad mu ništa nije bilo teško, uvek me je bodrio – ispričala je pevačica jednom prilikom.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024