KAVERI MOGU DA IM POMOGNU U KARIJERI, ALI… Mira Škorić nikad iskrenije o mladim pevačima

Novosti onlajn

21. 03. 2024. u 20:01

MIRA ŠKORIĆ nedavno je govorila o mladim pevačima, a u razgovoru se dotakla i aktuelnih kavera koje se sve češće snimaju.

КАВЕРИ МОГУ ДА ИМ ПОМОГНУ У КАРИЈЕРИ, АЛИ… Мира Шкорић никад искреније о младим певачима

Foto: Printskrin Instagram/miraskoric

Mira kaže da su njene pesme jako teške za pevanje i dodaje da joj je uvek drago kada čuje da je neki kvalitetan pevač uradio obradu nekog njenog hita.

Foto: Novosti

–Meni to ne smeta kada neko dobro peva. Uglavnom kavere snimanju sa mojim pesmama snimaju samo oni koji znaju da pevaju. Zato što su moje pesme to mogu da kažem jako teške – rekla je Mira

Foto: Novosti

Iako mnogi pevači ne žele da neko presnimi njihove pesme, Mira ima drugačiji stav. Pevačica kaže da je i pored kavera za svakog pevača važno da ima i svoje pesme po kojima će biti poznat kod publike.

-Uvek volim da podržim mlade kolege, mislim da to može da im pomogne u karijeri. Isto tako smatram da treba da snime svoje pesme jer je to onda njihov pečat – zaključila je ona.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024