NA TOME SAM ODRASLA: Branka Sovrlić se prisetila mladosti, jedna stvar je za nju bila nezamisliva

Novosti onlajn

21. 03. 2024. u 21:45

BRANKA SOVRLIĆ prepoznatljiva po autentičnom pevačkom stilu, nedavno je sama komentarisala svoj jedinstveni pristup pesmama.

НА ТОМЕ САМ ОДРАСЛА: Бранка Соврлић се присетила младости, једна ствар је за њу била незамислива

Foto: N.Skenderija

Pevačica je istakla da se i sama uvek hvali da ima nešto drugačije od ostalim, kao i da se trudi da joj tekstovi budu izvanredni.

-Uvek se hvalim da ja imam nešto drugačije, malo progresivnije. Trudim se da bude tekst fenomenalan, jer ipak smo mi u nekim godinama kad ne možemo da dopustimo sebi da imaju neke bezveze teme ili tako nešto. – rekla je ona.

Foto: Printskrin Jutjub/Nije Lako Biti Ja

Branka je otkrila koje numere preferira kada poseti kafanu, ističući da posebno uživa uz tamburaše i opuštajuće pesme.

-Ja baš ne biram pesme, jer odma čim pevači dođu, muzičari se odmah stvore tu, da morate nešto otpevati. Ali volim nešto tiho uz tamburaše, volim neku finu, opuštajuću starogradsku pesmu. Na tome sam odrasla, to su mi bili počeci, ipak sam dete iz centra grada. Tako da nisam išla kao klinka po kafanama, nego u diskoteke. Bila sam i u gradskom horu, bila sam opredeljena za ozbiljnu muziku, i onda ja više volim to – govorila je, pa dodala:

-Da sam ostala kojim slučajem da živim u Skoplju, možda bih bila i neka operska pevačica, jer uvek se hvalim da imam jako veliki raspon glasa. A onda sticajem okolnosti smo se preselili u Niš, pošto je moj otac je vojno lice, pa sam ja morala normalno sa roditeljima, nije bilo nešto tako i morala sam kulturno umetničko društvo. Onda smo gajili stare srpske pesme, vojvođanske, makedonske – zaključila je pevačica.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu