TIJANA EM PONOVO ZALJUBLJENA? Prebolela Vuka Moba, pa pokazala ko je ukrao njeno srce (FOTO)

Novosti onlajn

21. 03. 2024. u 23:55

NAON kraha ljubavi sa Vukom Mobom, Tijana Em u potpunosti se posvetila svojoj karijeri, a iako je svoj privatan život čuvala od očiju javnosti, sada je isplivala fotografija na kojoj blista od sreće.

ТИЈАНА ЕМ ПОНОВО ЗАЉУБЉЕНА? Преболела Вука Моба, па показала ко је украо њено срце (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, pevačica je objavila srećne vesti koje su upotpunile njen život, ali i srec s obzirom da joj je trebalo dugo vremena da se odluči na ovakav korak.

Foto: Novosti

Ističući svoje obline u prvi plan, Milentijevićeva je ispozirala sa malom pudlicom koja je postala njen novi najbolji prijatelj. Sudeći po njenom osmehu, mali pas je već ispunio njeno srce, a verujemo da je Tijana spremna da mu pruži ljubav i dom kakav zaslužuje.

Podsećamo, Tijana se nedavno prisetila svog učešća u „Zvezdama Granda“.

-Najteži izazov u životu bilo je takmičenje „Zvezde Granda“, bila sam tada jako mlada. Bilo je to sve za mene traumatično, teško imala sam veliku tremu, to je veliki izazov, ali sam uspela da ga prevaziđem. Možda sada drugačije delujem, ali i danas imam veliku tremu, pred svaki nastup imam tremu. Meni je jednom Snežana Đurišić rekla da svaki dobar pevač pred svaki nastup ima tremu, jer oseća odgovornost prema ljudima koji dolaze da ih slušaju – rekla je ona.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)