PLAKAĆETE OD SMEHA KAD OVO ČUJETE: Lepa Lukić zaboravila tekst pesme, nećete verovati kako se izvukla

Novosti onlajn

23. 03. 2024. u 23:55

BUKVALNO da nema pevača koji nije bar jednom tokom karijere doživeo peh, ali malo je onih koji o svojim ‘blamovima’ pričaju sa osmehom, kao Lepa Lukić.

ПЛАКАЋЕТЕ ОД СМЕХА КАД ОВО ЧУЈЕТЕ: Лепа Лукић заборавила текст песме, нећете веровати како се извукла

Foto: D. Milovanović

Ipak, i najboljima se desi da pogreše te je i Lepa ispričala šta joj se dogodilo kada je pevala na Beogradskom saboru.

Foto: ATA images

-Pevala sam pesmu ‘Poljubi me dragi, da bih tebe kao nekad ljubila’. I ja pevam u Lazarevcu i desi mi se u trećoj strofi da zaboravim tekst. Tek na kraju sam se setila refrena, ne znam reči, uplašila sam se što sam preskočila prvi deo- počela je da objašnjava Lepa, a potom nastavila:

-Završim ja i počnem da se sekiram. Izašla sam sa bine i počela da plačem iako su mi svi rekli da sam predivno pevala. Ja im kažem ‘Šta ste vi gledali, kako predivno kad sam pobrljala treću strofu?!’ i tek kad su čuli snimak shvatili su da sam pogrešila. Mislila sam da niko neće da glasa zamene, a na kraju sam osvojila prvi mesto. Oni svi aplaudirali, nisu ni čuli da sam pogrešila (smeh)!

Foto: Novosti

Međutim, niko ne bi pretpostavio kakav epilog je imala ova pevačicina priča.

-Finale je posle bilo u Beogradu i ja sam imala neke obaveze, ne sećam se i zamolim Snežanu Đurišić koja je bila mala, imala je 11 godina da me zameni. Toliko je lepo pevala da sam joj poverila da me zameni u Domu sindikata. Osvojila je prvo mesto i ja kao kroz nju dobijem prvu godinu. Obožavala me je, ja sam bila njen idol i čast mi je što je mene odabrala- ispričala je sa osmehom.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024