"NORMALNO DA ONA NIJE KRIVA..." Oglasio se prijatelj Dragane Mirković, otkrio nove detalje o životu nje i Tonija

Novosti online

30. 03. 2024. u 16:43

PEVAČICA Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić živeli su u skladnom braku i niko nije ni slutio da će doći do kraha koji su od medija skrivali tri godine.

НОРМАЛНО ДА ОНА НИЈЕ КРИВА... Огласио се пријатељ Драгане Мирковић, открио нове детаље о животу ње и Тонија

Foto: ATA images

Iako pevačica nije želela da otkriva detalje, meštani Kasidola prokomentarisali su njihov razvod, vidno iznenađeni.

U saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.

Foto: ATA images

- Ja je znam, Dragana i ja smo i sad najbliži od svih. Dragana je ekstra. Veliki je čovek, veliki domaćin i od kuće je to ponela. To što ona ima u sebi to je sve od kuće, od roditelja njenih. Patrijarhalno vaspitani su ljudi, bez mrlje na obrazu. Šta reći drugo - rekao je prijatelj, pa se osvrnuo i na novonastalu situaciju u pevačicinom životu.

- Ovo što ona ima problem sa mužem... Trebala je da smanji njen posao, da ne pomaže mnogo, da bude privržena mužu - kaže Draganin prijatelj i dodaje:

- Svaki mužjak je alfa mužjak, on traži drugu osobu i ona je trebalo da bude uz njega. To je glavna stvar. Međutim, došlo je do pucanja, možda, on je kriv, normalno da ona nije kriva - priča on.

Ovaj meštanin Kasidola je istakao da se čuje sa Draganom i sada u ovom, za nju teškom trenutku.

- Čujemo se svakodnevno pet puta. Ona je super. Dragana je mnogo jaka osoba i zna šta hoće. Dragana je najveća zvezda i mnogo je sada u ovom vremenu pomogla bolesnima, beskućnicima, sa celom ekipom, humanitarnom akcijom. Ona je imala svoj jubilej, 40 godina muzike i to se poklopilo sada i to je ekstra ispalo - naveo je Draganin prijatelj za Blic.

BONUS VIDEO: UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!