ŽENE SU POSTALE SVE JEFTINIJE, A MUŠKARCIMA JE KRITERIJUM SVE NIŽI: Stavovi Olje Karleuše šokirali naciju - "Radije bih bila sa..."

Novosti onlajn

30. 03. 2024. u 23:55

OLjA KARLEUŠA istakla je da se mnogo toga, u moderno vreme muško-ženskih odnosa, promenilo.

ЖЕНЕ СУ ПОСТАЛЕ СВЕ ЈЕФТИНИЈЕ, А МУШКАРЦИМА ЈЕ КРИТЕРИЈУМ СВЕ НИЖИ: Ставови Оље Карлеуше шокирали нацију - Радије бих била са...

Foto: Pritnskrin Jutjub/Grand Magazin Tv Grand

U emisiji ''Magazin In'' voditeljka i autorka Sanja Marinković pokrenula je temu na kontu istraživanja koje kaže da će u budućnosti, u zavisnosti od toga koliko budemo tolerantni jedni prema drugima, biti odlučeno ko će viti na tronu, muškarci ili žene.

Foto: Printskrin Jutjub/Red TV

Ja moram da kažem jednu surovu stvar! U određenim momentima smatram da su žene postale sve jeftinije, a muškarcima je sve niži kriterijum. Kada kažem jeftine, ne mislim jeftine po pitanju izgleda već generalno. Ja prosto ne bih sebi dopustila da se ja udvaram muškarcu, ne znam šta da se desi. Uvek bih radije bila sa slabijim kalibrom koji je lud za mnom, nego sa jačim za kojim ću biti ja luda, rekla je Olja, na šta se nadovezala i Jovana Jeremić koja je takođe bila gošća emisije:

Foto: TV Pink printskrin

Potpuno se slažem. To je apsolutno tako. Ja ne umem da se nabacijem... nikada nisam bacala rovca prava. Ceo život su mene osvajali, nekako mi je neprijatno da ja to radim, dodala je Jeremićka.

(PINK)

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)