LEPA LUKIĆ ZBOG PORODIČNE KUĆE PREŽIVELA PRAVU DRAMU: Nekretninu joj oduzeli, prodata za 1.000.000, a onda usledio šok obrt

Novosti onlajn

17. 04. 2024. u 23:45

RODNA KUĆA Lepe Lukić u selu Miločaj kod Kraljeva prodata je na javnoj licitaciji po ceni od 1.000.000 dinara, ali onda je usledio obrt.

ЛЕПА ЛУКИЋ ЗБОГ ПОРОДИЧНЕ КУЋЕ ПРЕЖИВЕЛА ПРАВУ ДРАМУ: Некретнину јој одузели, продата за 1.000.000, а онда уследио шок обрт

Foto: D. Milovanović

Lepa je često pričala o tome da je rado odlazila tamo, posebno dok su joj majka Milosija i brat Rajko bili živi.

Razlog zbog čega je ova kuća otišla "pod doboš", prema rečima izvora 2021. godine, jeste neplaćanje kredita od 10.000 evra, koji je svojevremeno podigao pevačicin bratanac Rade Jovanović.

Foto: Z. Jovanović Mačak

- Rade je imovinu založio pod hipoteku u jednoj banci zbog kredita koji nije vratio. Onda je taj dug preuzela jedna firma iz Beograda koja se bavi otkupom dugova, to je urađeno po starom zakonu o izvršenju, koji je podrazumevao prvu prodaju na 60 odsto, a drugu na 30 odsto od procenjene vrednosti. Kuća je prodata odmah na 60 odsto, a Rade se nije pojavio na tom ročištu, iako je bio uredno pozvan. Osim kuće, prodato je i zemljište pod zgradom i jedna livada treće klase. Sve to je prodato za malo više od milion dinara. Za to je bila zadužena javna izvršiteljska kancelarija Z. S. Bila su dva ponuđača, a kuću je kupila jedna žena iz susednog sela -rekao je tada izvor za domaće medije.

Foto: D. Milovanović

Ipak, kasnije je Rade uspeo da vrati kuću. Rade je kuću u selu Miločaj kod Kraljeva otkupio od nove vlasnice - žene iz obližnjeg sela, koja je na licitaciji dala najbolju ponudu.

Foto: D. Milovanović

- Rade je rekao da mu je novac obezbedila ćerka, koja živi, čini mi se, u Belgiji. Ostao je da živi tu u kući sa suprugom, mislim da je ona iz Pljevalja. Pokraj kuće drže i etno-restoran - govorio je izvor u martu 2022. godine.

Pevačica se tim povodom svojevremeno oglasila za medije.

- Ja nemam ništa sa tom kućom, ja sam tu samo odrasla. Odavno sam se odrekla te kuće u korist bratanca koji tamo živi i radi. I da je podizao kredit, ja sa tim nemam ništa - rekla je pevačica.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?