PEVAČICA U ULOZI LJUBAVNICE: Gaga Rakčević objavila pesmu koja opominje muškarce (VIDEO)

Promo

24. 04. 2024. u 13:25

OD kada se pre nekoliko dana vratila iz Amerike, o Dragani Rakčević Gagi svi neprestano pričaju, s obzirom na to da je najpre „oživela“ pesmu „Zabranjena ljubav“, a sada je objavila novi singl koji se već dopao mnogima.

ПЕВАЧИЦА У УЛОЗИ ЉУБАВНИЦЕ: Гага Ракчевић објавила песму која опомиње мушкарце (ВИДЕО)

Foto: Branislav Pećaranin Bandži

Za novu pesmu „Idi gde si dobrodošao“, u kojoj opominje ljubavnike, snimljen je i spot, a Gaga se našla u glavnoj ulozi i nije štedela na provokativnim scenama. Već u prvim kadrovima spota, mlada pevačica pokazala je da, osim snažnog glasa, poseduje i atraktivan izgled, te Gaginim muškim obožavaocima nije promakla njena vitka figura u crnom, čipkastom bodiju.

Pesma „Idi gde si dobrodošao“, čiji je kompletan autor vlasnik brojnih hitova Saša Milošević Mare, već je pronašla put do slušalaca. Osim na „Jutjubu“ može se čuti i na radio-stanicama, ali i na društvenim mrežama. Nova pesma koja preti da bude na repertoaru pevača koji pune klubove, jedna je od prvih koja će se naći na Draganinom novom albumu koji je uveliko u pripremi. Koliko je bilo zahtevno otpevati ovu pesmu, ali i šta Gaga još sprema za sve ljubitelje njenog glasa, otkrila nam je upravo ona:

- S obzirom na to da stalno putujem na relaciji USA-Beograd, nije bilo jednostavno uklopiti sva snimanja i nastupe. Pesma mi je bila izazov, ali uz saradnju sa Sašom Miloševićem Maretom i Mlađanom Dinkićem je sve išlo nekako spontano i lagano. Upravo spremamo još jednu pesmu, a u pitanju je duet sa jednim od naših najboljih muških vokala.

Video za novu Gaginu pesmu možete pogledati i vi na sledećem linku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)