LUKAS BRUTALNO DUI LIPI: Ova slika je moj odgovor tebi (FOTO)

Novosti online

21. 07. 2020. u 09:51

FOLK pevač Aca Lukas oglasio se na „Instagramu“ porukom upućenoj Dui Lipi, nakon njene objave "Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija", te pobune protiv Apple-a koji u je svojoj aplikaciji Apple Maps stavio da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, što i jesu.

ЛУКАС БРУТАЛНО ДУИ ЛИПИ: Ова слика је мој одговор теби (ФОТО)

Foto: Instagram

- Kosovo je Srbija! D*vaj Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključiim komentare. Razlog je očigledan! - počeo je Lukas.

- Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandrtalaca, me je naterala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima bivše Jugoslavije i tako će biti i dalje! - objasnio je Vuksanović i nastavio:

- Međutim, moja savest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici. Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju - nastavio je.

- To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti. Psovke koje su upućene meni od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena. Šta sam imao rekao sam i to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pevačica! Hvala - zaključio je Lukas.

Lukasova objava:

Foto: Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (11)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo