SEKSI OD MORA DO TRAKTORA: Naše pevačice se provode tokom leta i u vreme zatvorenih granica

M. Ćunković

27. 07. 2020. u 11:22

BROJNE zemlje su, usled pandemije virusa korona, zatvorile svoje granice, pa, između ostalih, ni našim pevačicama leto ne protiče onako kako su planirale.

СЕКСИ ОД МОРА ДО ТРАКТОРА: Наше певачице се проводе током лета и у време затворених граница

Foto Instagram/janavip011

Ipak, mnoge su se snašle, pa ni ove godine vreli meseci ne prolaze bez njihovih seksi fotografija sa različitih lokacija. Neke su i do mora došle, a pojedine su i slikajući se u četiri zida obradovale pratioce na "Instagramu".

Foto Instagram/mayaberovicofficial

Na primer - Maja Berović, jedna od najzgodnijih ličnosti na našoj estradi. Ona, ovoga puta, pozira u krevetu, u donjem vešu, a dole, uz gaćice, nazire se tetovaža. Maja je u najlepšem svetlu pokazala svoje atribute, pa je nagrađena brojnim komentarima i izrazima oduševljenja. Dominira ono popularno "Kidaš, bebo", kao i druge poruke u duhu publike koja je prati - "Jedva čekamo album da izgrmi", "Mala lomi"...

Nikakvo zatvaranje granica nije moglo da spreči Draganu Todorović Janu da i ovog leta uživa u morskim lepotama. Prsata folkerka se otisnula do Italije. Pratiocima na društvenoj mreži pokazala je kako uživa na jahti u Riminiju, a prethodno je svratila do Opatije. Za Janu se priča da ima najveće prirodne grudi na našoj estradi, pa su one, naravno, i ovoga puta u prvom planu.

Foto Instagram/neda.ukraden

Godinama unazad, čuvena Neda Ukraden, koja će 16. avgusta proslaviti 70. rođendan, slikama u kupaćem kostimu dokazuje da može da "stane na crtu" mnogo mlađim damama, pa ni ovo leto nije izuzetak. Navikli smo da je gledamo, doduše, na fotografijama iz Boke kotorske, gde ima kuću, a sada je pokazala kako uživa na hrvatskom ostrvu Šolta, pred koncert u Biogradu na Moru.

Foto Instagram/cukterasslavica

Njena mlađa koleginica Slavica Ćukteraš nesvakidašnjom fotografijom oduševila je, ali i poprilično zabavila svoje pratioce. Folkerka je, posle borbe sa kovidom 19, rešila da uživa, ni manje ni više nego - na traktoru. Ako mislite da on ne ide uz teksas haljinicu i visoke štikle - folkerka je tu da vas demantuje.

- Uz novi traktor, nova ja i nove sandale - napisala je Slavica i postavila nekoliko fotografija za volanom. Obožavaoci su prihvatili ovu njenu šaljivu igru, pa su je, uz brojne komplimente, između ostalog i pitali "Koliko može da razvije?" i slično.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)