JADRANKI ZBOG GOVORA MRŽE UGASILI INSTAGRAM, A SAD SE IZVLAČI: Evo šta je poručila posle skandala

Novosti online

13. 09. 2020. u 20:54

PEVAČICA Jadranka Barjaktarović posle skandala sa stihom pesme "Jači smo od Srbije" ne prestaje da pravi "haos" na mrežama.

ЈАДРАНКИ ЗБОГ ГОВОРА МРЖЕ УГАСИЛИ ИНСТАГРАМ, А САД СЕ ИЗВЛАЧИ: Ево шта је поручила после скандала

Foto ATA Images

Pevačici su čak ugasili profil na Instagramu, a ona se sada oglasila na Fejsbuku i tvrdi da nikada nije ni imala drugu društvenu mrežu.

- Instagram profil nemam, svi su lažni, toliko da znate...- napisala je Jadranka na Fejsubuku.

Inače, crnogorsku pevačicu Jadranku Barjaktarović ispad u Podgorici kada je pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije već je koštao ugleda, podrške medija, a na najvećem zvaničnom srpskom folk festival je diskvalifikovana po odluci organizatora SEMUS.

Jadranku su osudile i brojne kolege sa javne scene, a jedna od njih i Katarina Živković.

- To što je ona pevala, to nije pesma. Ona svađa bratski narod i to je podržala. Mi treba da se držimo zajedno jer smo bratski narod, a ona nakon toga nije rekla: "Izvini". Ja sam u životu imala milion lapsusa i to se dešava svima nama, ali kada prođe izvesno vreme, shvatiš: "Možda sam preterao, izvinite ako sam nekoga uvredila i povredila". Smatram da se ona slaže iza svega ovoga što je radila i ja nju više ne bih komentarisala. Samo bih apelovala na pevače da se bave svojim poslom - izjavila je za Pink.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili