INSPEKCIJA NA SPLAVU NA KOM JE PEVALA KARLEUŠA: Prijava vlasniku zbog gužve na "Portu"

NovostiOnline/V.N.

17. 09. 2020. u 10:29

INSPEKCIJA Ministarstva zdravlja upala je preksinoć sa policijom na beogradski splav "Port", gde je pevala Jelena Karleuša. Kako, prema pisanjima medija, nisu poštovane mere zaštite u borbi za suzbijanje virusa kovid 19, protiv vlasnika je podneta prijava sudiji za prekršaje.

ИНСПЕКЦИЈА НА СПЛАВУ НА КОМ ЈЕ ПЕВАЛА КАРЛЕУША: Пријава власнику због гужве на Порту

Foto: Ata images

Kako saznaju "Novosti", vlasnik splava je već morao da plati kaznu zbog toga što je jedan od prethodnih nastupa još uvek trajao u 1.05 ujutru, odnosno, pet minuta posle obaveznog zatvaranja klubova. Inspekcija je sada stigla u 00.45, Karleuša je po propisima završila nastup u jedan čas po ponoći, i sa te strane nije bilo problema.

Konobari i šankeri su se držali propisa, nosili su maske, međutim, problematičan je bio broj ljudi na splavu.


Očevici navode da je objekat bio prepun i da je podneta prijava sudiji zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera. Proteklog vikenda, u subotu, 12. septembra, isto je urađeno i u Novom Sadu, u lokalu u kojem je pevala Dara Bubamara.


Karleuši je nastup na "Portu" bio prvi posle sedam meseci u Beogradu. Za tu priliku ona je odabrala provokativni zeleni kostim. U istom tonu su bile i plesačice, koje su nosile zaštitne maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove