LJUPKI STEVIĆ ODUZETO VATRENO ORUŽJE: Pevačica imala dve puške, policija joj odredila zabranu prilaska generalu Simiću

Novosti

19. 09. 2020. u 09:00

PEVAČICI Ljupki Stević određena je zabrana prilaska policijskom generalu Dragiši Simiću, njenom dugogodišnjem partneru kojem je u besu demolirala dva automobila u sredu uveče na Voždovcu.

ЉУПКИ СТЕВИЋ ОДУЗЕТО ВАТРЕНО ОРУЖЈЕ: Певачица имала две пушке, полиција јој одредила забрану приласка генералу Симићу

Foto: Instagram

Njoj su privremeno oduzete dve lovačke puške za koje poseduje dozvolu.

Simić je, kako prenose mediji, policiji rekao da nije bio prisutan na mestu događaja, a da navedena vozila, koja su oštećena, on koristi. Takođe, i pevačica je po pozivu pristupila u Policijsku stanicu Voždovac, gde je, navodno, potvrdila da je oštetila vozila, i dodala da je to učinila zbog uticaja lekova.

Stevićeva je ovo uradila zbog, kako je rekla, Simićeve preljube, i njegovog dugogodišnjeg oklevanja da podnese zahtev za razvod braka. Ljupka je otkrila da je u njegov automobil instalirala aparat za prisluškivanje, i tako otkrila sve. Pevačica se, prema pisanjima medija, nije na tome zaustavila. Navodno je odlučila da snimke pošalje generalovoj supruzi.

- Rekla sam joj: "Evo da vidiš sa kim si toliko godina u braku, a sa kim sam se ja je**vala 10 godina - otkrila je Ljupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)