ZBOG PRETNJI SMRĆU STANIJI DOBROJEVIĆ: REM podneo krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića

Novosti online

24. 09. 2020. u 10:04

ZBOG jezivih pretnji koje je pre nekoliko dana u programu uživo Kristijan Golubović uputio Staniji Dobrojević, reagovao je REM (Regulatorno telo za elektronske medije) i protiv zadrugara podneo krivičnu prijavu.

ЗБОГ ПРЕТЊИ СМРЋУ СТАНИЈИ ДОБРОЈЕВИЋ: РЕМ поднео кривичну пријаву против Кристијана Голубовића

Foto: Instagram

Naime, oni su oštro reagovali na Kristijanove reči kada se zakleo u decu da će ubiti Staniju ukoliko mu se ne izvini za uvrede koje je iznela na račun njegove žene i dece.

- Podneli smo krivičnu prijavu zbog pretnji smrću izrečenih u rijaliti programu "Zadruga 4". Zakonska je obaveza REM-a da se obrati nadležnim organima kada utvrdi da je u programu izvršeno neko krivično delo, kao što je ovde to slučaj - poručili su sa Informer.

Podsetimo, Golubović je 16. septembra odgovoarao na pitanja gledalaca, a pitanje o Staniji ga je posebno razbesnelo.

- Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan tada.

Posle njegovih jezivih pretnji oglasila se Stanija i putem društvenih mreža je zatražila zaštitu od nadležnih organa zbog pretnji i ugrožavanja njenog života.

Objava Stanije Dobrojević na pretnje Kristijana Golubovića

- Nisam verovala da cu biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! - poručila je Stanija.

I ona je protiv Kristijana podnela krivičnu prijavu.

- Danas je podnesena krivična prijava. U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mere! Ugrožena mi je bezbednosti i život. Ovaj sukob je počeo pod kamerama javno i datira od Farme 6, hoću da se ovo reši pred narodom, nacijom, kamerama: JAVNO! Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam - navela je Stanija 17. septembra.

- A, po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju, Stanija - poručila je tada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije