SEVERININ BIVŠI KUPIO ZEMLJU U ISTRI: Papreno platio, a evo šta tu može da se gradi

Jurica Kerbler, Stalni Dopisnik iz Zagreba

06. 10. 2020. u 19:28

MILAN Popović, bivši Severinin suprug, kupio je veliko zemljište u Fažani u Istri za 300.000 evra, a na njemu je moguća izgradnja kuće.

СЕВЕРИНИН БИВШИ КУПИО ЗЕМЉУ У ИСТРИ: Папрено платио, а ево шта ту може да се гради

Foto: Instagram

Zemljišđe na najelitnijoj lokaciji ima 738 kvadrata, a Popović  je do njega došao javivši se na javni konkurs Opštine Fažana.

Samo zemljište je nasuprot Brijuna i kada i ako na njemu bude sagrađena kuća bit će omogućen direktni pogled na ovo Titovo ostrvo. U blizini su luksuzne vile od kojih su mnoge namenjene za turizam, a kako je Fažana blizu i Austriji i Italiji vlasnici su i stranci.

Popović je ovu kupnju realizovao preko svoje firme Celanova koja ioma sedište u Zagrebu i bavi se između ostalog i nekretninama. ”Kralj bakra”, kako ga nazivaju u Hrvatskoj dobro je prihvaćen u Istri, pa mu je dobrodošlicu zaželeo i načelnik opštine Fažana Radomir Korać, koji pretpostavlja da će Popović na zemljištu izgraditi kuću. Popović ima i kuću u Zagrebu, a navodno je i vlasnik jedne nekretnine na ostrvu Hvar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove