PRVA ŽENA MU SE UBILA, DRUGA UMRLA OD RAKA: Boru Drljaču život nije mazio, a u poslednje vreme je zbog ovoga bio jako tužan!

Novosti onlajn

11. 10. 2020. u 22:26

PEVAČ Bora Drljača preminuo je danas u 80. godini. Kako se navodi, pevač je preminuo u svom domu.

ПРВА ЖЕНА МУ СЕ УБИЛА, ДРУГА УМРЛА ОД РАКА: Бору Дрљачу живот није мазио, а у последње време је због овога био јако тужан!

Foto: Printscreen/Jutjub

O Borinom životu zna se mnogo i uvek je bio veliki šarmer i neko ko voli da zabavlja sve oko sebe. Međutim, kada je njegov privatan život u pitanju, nije imao sreće.

Naime, njegova prva supruga Verica je izvršila samoubistvo, dok je druga preminula pre nekoliko godina od raka.

- Nisam imao sreće sa ženama, iako me i dalje vole. Moja žena Verica bila je iz mog sela, bila mi je prija, napisao sam joj i pesmu. To je bila velika ljubav, imam sa njom dva sina. Posle je bila Rada, majka više ne rađa takvu ženu. Sada sam sam - pričao je nedavno Bora u jednoj emisiji, pa nastavio:

- Moja prva supruga je popila tablete, ubila se, imala je 50 godina. I sad mi je teško, ali imam ta dva sina, stariji se oženio, imam dobru snajku, ali eto nemaju dece. Nije im uspela veštačka oplodnja. Mlađi se ne ženi, a prešao je 40 godina. Totalno sam nezadovoljan životom, fali mi unuče, za šta sam stvarao? Ni sa drugom ženom nisam imala sreće, ona je umrla od raka.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MOČVARNA PODRUČJA: Bogatstvo i ugroženost