SLOMLJENO SRCE ZA BORU: Ceca Ražnatović se emotivnom porukom oprostila od svog kolege

Novosti online

12. 10. 2020. u 19:09

VEST da je preminuo čuveni srpski pevač Bora Drljača rastužila je mnoge. Od slavnog folkera oprostili su se mnogi ljudi preko društvenih mreža.

СЛОМЉЕНО СРЦЕ ЗА БОРУ: Цеца Ражнатовић се емотивном поруком опростила од свог колеге

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

To je uradila i pevačica Ceca Ražnatović, i to emotivnom objavom na Instagramu.

Folk zvezda je postavila Borinu fotografiju i napisala.

- Počivaj u miru legendo... - napisala je Ceca i postavila emotikon slomljeno srce.

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

Tekst potpisa

Bora Drljača rođen je 29. avgusta 1941. godine u selu Donja Suvaja, u opštini Bosanska Krupa. Tamo je završio i srednju školu, a nakon toga prelazi u Bačku Topolu, gde je pohađao i završio srednju poljoprivrednu školu. Nakon završetka srednje škole, otišao je na služenje vojnog roka, a nakon toga je počeo sa pevanjem.

Studirao je agronomiju, koju je apsolvirao, ali nije diplomirao. Kada je došao u Beograd, počeo je da peva u KUD "Branko Radičević" i "Španac".

Bio je jedan od najpopularnijih pevača u Jugoslaviji. Stekao je status Istaknuti umetnik i dobio je nagradu za životno delo. Snimio je preko 50 nosača zvuka na kojima se nalazi oko 400 pesama. Prodao je više od pet miliona ploča i kaseta. Nastupao je po celom svetu, a najviše u Americi, Kanadi, Australiji i zapadnoj Evropi.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)