"BOJSI U BEOGRADU" OD 15. OKTOBRA: Dokumentarac sa DŽonom Čalisom u bioskopima

V. N.

13. 10. 2020. u 07:28

DOKUMENTARNI film "Bojsi u Beogradu", u kojem je glavna zvezda Džon Čalis, svima znan, pre svega, po ulozi u seriji "Mućke", publika će moći od četvrtka 15. oktobra da pogleda samo u "Sinepleks" bioskopima.

БОЈСИ У БЕОГРАДУ ОД 15. ОКТОБРА: Документарац са Џоном Чалисом у биоскопима

Foto promo

Premijerna projekcija je te večeri (20.00) u bioskopu "Sinepleks Ušće šoping centar". Čalis, nažalost, zbog pandemije virusa korona neće moći da prisustvuje premijeri.

U video-poruci je, u svom stilu, istakao da bi radije bio tada u Srbiji nego u pabu "Ragina glava", ali da to, nažalost, sada nije moguće.

Čalis je, jednom prilikom, rešio da dođe u Beograd i proba da nađe odgovor na pitanje zbog čega je serija "Mućke" toliko popularna u Srbiji, a ujedno i da uživa u lepotama naše prestonice. Od posete Belom dvoru, pa do privatne čajanke kod britanskog ambasadora, on je istraživao specifičnosti našeg naroda i podneblja.

Do kakvih zaključaka je Bojsi došao i da li je otkrio zašto je taj humor nama toliko blizak, videćemo u ovom nesvakidašnjem dokumentarnom filmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!