BIO JE RATNO SIROČE, NAŠLI SU GA U SNEGU: Nepoznati detalji iz života legendarnog Bore Drljače

Novosti online

13. 10. 2020. u 18:48

FOLK pevač Bora Drljača umro je u 80. godini nakon opake bolesti. Njegove kolege sa estrade potresene su zbog gubitka dragog prijatelja i kolege, a pevačica Nada Topčagić je iznela detalje o životu legendarnog pevača koje je retko ko zna.

БИО ЈЕ РАТНО СИРОЧЕ, НАШЛИ СУ ГА У СНЕГУ: Непознати детаљи из живота легендарног Боре Дрљаче

Foto P. Milošević

- On je bio pravo ratno siroče, sećam se kad je pričao kako ga je tetka kao bebu našla u snegu i spasila ga da ne umre. Ma toliko tužan i težak život je imao, bez majke, sam, put bola. Ne mogu da prežalim što u ovim njegovim poslednjim danima života nisam bila pored njegove postelje. Duša me boli, sve me boli, neću prežaliti to nikad.

Nada je i otkrila da je odmah pozvala Eru Ojdanić čim je saznala tužne vesti.

- Pričala sam sa Erom, mi nismo znali koliko mu je loše, ova korona nas je nekako sve otuđila. Kad je operisao bubrege sam se čula sa njim, bio je okej. Nadala sam se da će se izvući, toliko mi je teško. Pakujem se da krenem sa Tare da sutra odem na sahranu, njegov ispraćaj nema šanse da bih propustila.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)