EVO KO JE GRANDOV PEVAČ KOJI SE OBESIO U TITELU: Tezgarim 20 godina po Beogradu i Australiji, imam staža

Novosti online

15. 10. 2020. u 21:34

PEVAČ narodne muzike Dragiša Mitić Gile je danas izvršio samoubistvo, a iza sebe je ostavio pesme po kojima će biti upamćen.

ЕВО КО ЈЕ ГРАНДОВ ПЕВАЧ КОЈИ СЕ ОБЕСИО У ТИТЕЛУ: Тезгарим 20 година по Београду и Аустралији, имам стажа

Foto: Printskrin

Naime, Dragiša se obesio u rodnom Kniću kod Titela, prenosi "Objektiv". Grandovom jatu ovaj pevač pridružio se 2015.godine, a muzikom se bavio oko dve decenije. Bio je "Radni pevač" i često nastupao na veseljima u Srbiji ali i u inostranstvu.

- Dolazim iz Knića kod Titela. Svaki kraj ima nešto svoje, postoje lokalne pesme. Pronalazim se u pesmama koje pevam, ali publika je ta koja diktira tempo. Što se tiče pesme volim da je veselija - rekao je jednom prilikom u emisiji "Grand Magazin" i dodao:

- Za Grand sam počeo da snimam 2015 godine, a u ovom poslu sam 20 godina, tako da imam staža. Što mi kažemo, najviše tezgarim na svadbama i veseljima, po kraju gde živim, Beograd normalno. Radim i preko, u Austriji.

Kako je tada pričao, od malih nogu je znao da je muzika bila njegov poziv:

- Bio sam mali i nekako me harmonika jako privlačila, umem da je sviram. Tako sam počeo da pevam.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove