PESMA JAČA OD KORONE: Proslava Samostalnog sindikata umetnika Srbije

V. N.

17. 10. 2020. u 10:13

PROSLAVA 30 godina Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije u jednom beogradskom restoranu bila je, u četvrtak, prilika da se pevači i muzičari okupe, opuste, ali i podsete na sve što je urađeno u borbi za njihova prava.

ПЕСМА ЈАЧА ОД КОРОНЕ: Прослава Самосталног синдиката  уметника Србије

Gordana Lazarević i Mina Kostić / Foto SEMUS

Slavlje su uveličali Gordana Lazarević, Mina Kostić, Snežana Babić, vođa "Kerbera" Goran Šepa Gale, Rade Jorović, Acko Nezirović, predsednik sindikata Dragiša Golubović i mnogi drugi.

Golubović je skup otvorio kratkim govorom u kome je istakao da su ovo izuzetno teška vremena za muzičku branšu. Podsetio je šta je sve urađeno za pomoć estradi, i otkrio planove za naredni period. Potom je, što je retka prilika, praćen maestrom Ljubišom Pavkovićem, otpevao nekoliko pesama, a kasnije su mikrofon preuzeli ostali pevači i pretvorili ovo okupljanje u pravu proslavu. Beše to, kako reče Goca Lazarević, retka prilika da zapevaju u godini pandemije.

Posebnu pažnju privukla je Maja Marijana, kojoj je ovaj događaj bio odličan povod da pokaže novog dečka. Otkrila je o njemu samo to da se zove Nenad, nije želela da detaljiše. Osećanja, međutim, nije skrivala. Vidljivo je bilo da folkerka blista od sreće, sve vreme držeći se za ruke sa dečkom, a u jednom trenutku mu je i zapevala "na uvce".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)