SVI KONCERTI ONLAJN: Novosadski džez festival od 12. do 14. novembra

S. B.

01. 11. 2020. u 14:20

KONCERTNI program 22. Novosadskog džez festivala biće održan onlajn na "Jutjub" kanalu Kulturnog centra Novog Sada i festivalskoj fejsbuk-stranici, od 12. do 14. novembra.

СВИ КОНЦЕРТИ ОНЛАЈН: Новосадски џез фестивал од 12. до 14. новембра

Foto N. Karlić

To potvrđuju organizatori, koji zbog pandemije korone idu u korak sa svetskim manifestacijama, koncertima i festivalima i naglašavaju da će uvodne sadržaje i muzičke radionice, od 9. do 13. novembra, imati priliku da poseti ograničen broj ljudi.

- Koncertni program čine velika imena srpskog džeza i biće održan u Kulturnom centru grada, na mestu gde je bilo i prvo izdanje festivala. Prvi put u istoriji Novosadskog džez festivala, koncerte će imati priliku da prate ljubitelji džeza sa svih strana sveta, isključivo onlajn - kaže Miljana Kozarov iz organizacionog tima.

Prve večeri prenosiće se koncerti "Big benda RTS" (20.00), sastava "Ming" (21.00) i "Tril siking polimersa" (22.00). Drugog dana su na programu koncerti sastava "Drama kvartet", "Kurina trio" i "Miloš Branisavljević kvartet", a završnog dana festivala nastupiće Ivan Švager i "Ambir bend", Viktor Tumbas i Šime.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)