DEP IZGUBIO ULOGU: Glumca zbog presude o nasilju nad ženom stigla kazna

Tanjug

06. 11. 2020. u 19:15

AMERIČKI glumac Džoni Dep izjavio je danas da neće igrati u filmu "Fantastične zveri" nakon što je izgubio sudski spor protiv britanskog tabloida "San" koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene".

ДЕП ИЗГУБИО УЛОГУ:  Глумца због пресуде о насиљу над женом стигла казна

Foto: AP

Dep je na Instagramu objasnio da ga je studio Vorner bros zamolio da odustane od uloge negativca Gelerta Grindevalda u spin-ofu franšize "Hari Poter".

- Uvažio sam i saglasio se s tim zahtevom - napisao je Dep, prenosi Rojters.

Vorner Bros je saopstio da će uloga biti dodeljena drugom glumcu.

U saopštenju se ističe da je snimanje filma nastavljeno i da se očekuje da u bioskope stigne 2022. godine.

Dep je u ponedeljak izgubio slučaj protiv londonskog tabloida "San", koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene", javlja AP.

Sudija londonskog suda Endru Nikol rekao je da veruje da je glumac zlostavljao bivšu suprugu Amber Herd do te mere da se često plašila za svoj život i da su tužitelji tokom suđenja dokazali da su njihovi navodi protiv Depa "suštinski istiniti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)