DUPLI PROGRAM MARKA LUISA: U popularnoj beogradskoj dvorani sledi niz koncerata, uz ograničen broj posetilaca

Milan Ćunković

08. 11. 2020. u 08:38

SERIJU koncerata ove jeseni u beogradskoj "Kombank dvorani", uz ograničen broj od 500 posetilaca, koju je započela nedavno Amira Medunjanin sa čak tri nastupa, nastaviće danas Marko Luis, i to na neobičan način.

ДУПЛИ ПРОГРАМ МАРКА ЛУИСА: У популарној београдској дворани следи низ концерата, уз ограничен број посетилаца

Foto ATA Images

Sin pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa održaće čak dva koncerta, od 18 i od 20.30. Markov koncert u ovom prostoru, prvobitno zakazan za 26. mart, odlagan je zbog pandemije virusa korona dva puta.

Stojanovićev prijatelj i saradnik, interpretator sevdalinki Božo Vrećo, zapevaće po prvi put u "Kombank dvorani" 19. i 20. novembra. Slavni "Njujork tajms" opisao je pevača neobičnog imidža iz Bosne i Hercegovine kao "umetnika anđeoskog glasa, koji leči duše i otvara srca".

Srpski "Kvin ril tribjut bend" vraća se na scenu "Kombank dvorane" 14. decembra, dve godine posle prethodnog koncerta. Njihova internacionalna karijera traje već 14 godina, a nisu retki oni koji ih smatraju jednim od najboljih svetskih tribjut bendova grupe "Kvin". Nastupaju na originalnoj "Kvinovoj" opremi, i u autentičnim kostimima. Beogradska publika ih je upoznala kroz projekat "Kvin simfoni", sa simfonijskim orkestrom i horom.

Tokom zime će koncert u nekadašnjem Domu sindikata održati i pop pevač Željko Vasić, koji je godinama "domaćin" u ovom prostoru. Za decembar je najavljen prvi nastup Dženana Lončarevića u "Kombank dvorani". Datumi njihovih koncerata biće naknadno saopšteni.

Iz dvorane naglašavaju da će se svi ovi događaji odvijati uz maksimalno poštovanje propisanih epidemioloških mera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega