MILICA KON ZARAŽENA KORONA VIRUSOM: "Bili smo na svadbi uprkos upozorenjima, ne budite kao ja!"

Novosti online

17. 11. 2020. u 17:16

VODITELjKA emisije "Brak na neviđeno" Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona, objavila je da je zaražena korona virusom.

МИЛИЦА КОН ЗАРАЖЕНА КОРОНА ВИРУСОМ: Били смо на свадби упркос упозорењима, не будите као ја!

Foto: Printskrin

Milica Kon je u videu koji je podelila na društvenoj mreži Tik Tok ispričala da su ona i Marko pre nedelju dana bili na jednoj svadbi, uprkos preporukama da se ne ide na slavlja, te da joj je nakon toga stigao pozitivan rezultat testa na virus korona.

Foto: Printskrin

 

- Da li se sećate kako smo moj muž i ja pre sedam dana išli na jednu svadbu i kako smo bili jako lepi? A naravno pre sedam dana su svi upozoravali da se ne ide na proslave jer korona divlja. Ali ne, mi smo bili u fazonu "mi sedimo za našim stolom i nema šanse to nama da se dogodi, pobogu" - rekla je Milica u svom videu.

- Hej, koronice, šta radiš, kako si ovih dana? Daj malo da se družimo... Ostanite kod kuće, nemojte biti glupi kao ja.

Foto: Printskrin

 

Ona je potom objavila fotografiju ispred kovid ambulante, kao i rezultat testa koji je pokazao da je zaražena korona virusom.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)